Löysinhän sen. Kameran. Joten saatte ihastella supersöpöjä vauvasukkia, jotka väkersin kasaan sukkasatoa ennakoiden. Malli oli niin mukava, että sukat pyörähtivät valmiiksi ihan hetkessä. Ja mallihan oli siis Anne Linnan. Tein ne kaapin kätköihin jääneestä akryylilangasta, mutta koska akryyli ei mitenkään kirkkaimpana tähtenä loista lankataivaalla, niin sama vauva saa myös astetta isommat, villasta tehdyt sukat! Nauha on viininpunaista organzaa.

856242.jpg

Tänään sitten palkitsin itseni opiskelujen aloittamisesta suuntaamalla koululta Tiimariin. Harmi muuten, ettei Oulussa ole mitään kovinkaan kivaa askartelukauppaa, kun Tiimari ja Sinooperi on jo läpikotaisin koluttu. Kirjokas tietenkin löytyisi Haukiputaalta, mutta sinne on vaikeampi jo lähteä, kun auto täytyisi ruinailla isäukolta lainaan. Ja annetaan nyt Sinooperillekin tunnustusta. Onhan se kuitenkin aika kiva.

Tämän kasan kuitenkin ostin Tiimarista. Kiitos opiskelija-alennusten, hintaa jäi näille alle kympin! Kasasta löytyy siis kaikenlaisia korttivermeitä. Iki-ihania paperijuttuja, pikkuriikkisiä, kimaltelevia tähtikoristeita, kasapäin pieniä sydäntarroja, pari arkillista onnittelutekstejä ja (ah!) Sarah Kay -tarrakirja, jossa läjäpäin ihania tarroja. Että sellaisia korttiaineksia. Tosin näistä osa päätyy myös työn alla olevaan askartelulaatikko-projektiini, jonka visu tarkoitus on saada askartelukammiota siistimmäksi!

856245.jpg

Ja vielä yksi kuva. Pakkohan se on nimittäin tunnustaa. Samalla haastan jokaisen lukijan siivoustalkoisiin. Ainakin, jos oma kasasi yhtään muistuttaa omaani!

856250.jpg

Eli kaikki on paiskottu sikinsokin laatikoihin ja unohdettu sinne. Pahintahan tietenkin on, etteivät nuo laatikot enää sovi minnekään. Siksi ne saavat uuden päällysen: voinpahan sitten pitää niitä ylpeänä esillä. Ja samalla järjestän koko varastoni uuteen uskoon. Tässä siis ennen-kuva. Katsotaan, kuinka nopeaa saan aikaan jälkeen-kuvan.

Ongelmahan on siinä, että siivotessa löytää aina jotain kivaa ja jo unohtunutta. Sellaista, jota kertakaikkiaan on pakko käyttää juuri tällä hetkellä siihen ja siihen ufoutuneeseen työhön. Vaaditaan siis itsehillintää ja pitkää pinnaa. That's it. Kuvatkaahan tekin: Ennen ja jälkeen syyssiivouksen!

Kehottaa Lara.